پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است
یادداشت اختصاصی سیدمصطفی میرزاباقری، کارشناس رسانه؛

ورود ایران به مرحله «تنش پیش‌دستانه»

دشمن به‌دنبال افزایش تنش جنگ هست، زیرا می‌خواهد پایان بندی پیروزی برای خودش خلق کند. ایران این‌بار پیش‌دستی کرد و ۷۲ ساعت گذشته حجم زیادی شلیک آتش به دشمن داشت.
سیدمصطفی میرزاباقری؛ کارشناس رسانه
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 05
کد خبر: ۳۰۵۱۰۱

ورود ایران به مرحله «تنش پیش‌دستانه»

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ پس از گذشت بیش از یک ماه جنگ تحمیلی با محور آمریکایی-صهیونیستی، در مرحله‌ای هستیم که به آن «افزایش تنش پیش‌دستانه» گفته می‌شود. جنگ وارد مرحله آخر شده است و دو طرف در مرحله «پایان سخت» قرار دارند و می‌خواهند مرحله بر مبنای اهداف تعریف‌شده شان تمام شود. البته مرحله آخر به این معنا نیست جنگ به سرعت تمام شود و شاید این مرحله یک هفته یا دو ماه طول بکشد و تخمین زمانی نمی‌شود داشت. 

یکی از کارهای پیش‌دستانه اینکه باعث شده است دشمن متجاوز هنوز جرئت حمله زمینی به خاک کشور نکند

مدت زمان جنگ مهم نیست، مهم اهدافی هست که باید محقق شود. قاطعانه می‌توان گفت، سرعت ایران در تحقق اهدافش بیش از سرعت دشمن بوده و هست. دشمن هدف خاصی ندارد، ولی جمهوری اسلامی می‌داند چه‌کار کند و یکی از اهدافش این است دیگر کسی تا دست‌کم پنج دهه آینده جرئت حمله به کشور نکند. 

دشمن به دنبال افزایش تنش جنگ هست، زیرا می‌خواهد پایان بندی پیروزی برای خودش خلق و پنجره خروجی ای درست کند. ولی ایران این بار پیش‌دستی کرد و ۷۲ ساعت گذشته حجم زیادی شلیک آتش به دشمن داشت، غافلگیری‌های آفندی، پدافندی و اطلاعاتی برای دشمن ایجاد کرد و اقداماتی انجام داد که خارج از محاسبات دشمن بود. 

یکی از کارهای پیش‌دستانه اینکه باعث شده است دشمن متجاوز هنوز جرئت حمله زمینی به خاک کشور نکند. اگر چنین نبود، شاید 10 روز پیش این اتفاق افتاده بود. دریادلان مکتب شهید تنگسیری این روزها نقاطی را هدف قرار دادند که دشمن قرار بود با استفاده از آن به امکانات انسانی و لجستیکی ایران حمله کند. 

یکی از چالش‌های کنونی آمریکا اینکه وقتی نیرو وارد منطقه می‌کند و قبل از اینکه این نیروها توجیه شوند باید چکار کنند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چنان حملاتی انجام می‌دهد که دشمنان فقط دنبال نجات جان خود هستند و حتی برخی نیروهای جدید کشته می‌شوند که این نیز مستلزم کار‌های دقیق اطلاعاتی و مسلط بودن به شرایط جغرافیایی هست.

این پیام راهبردی باید به دشمن برسد حمله به زیرساخت ایران، زیرساخت‌های مهم و اصلی کل منطقه مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی را منهدم خواهد کرد و جمهوری اسلامی آماده هر سناریویی است

ایران غافلگیری‌های هوایی نیز داشت. مهم این است در مرحله ای هستیم که می‌توان هوایی به دشمن ضربه زد، ولی دشمن خیال می کند در آسمان ایران آزادانه رفت‌وآمد می‌کند. هرچقدر جنگ طولانی‌تر می‌شود، آزادی عمل هوایی دشمن کمتر و قدرت مانور ایران در آسمان منطقه بیشتر می‌شود. 

ارتش صهیونیستی در حال فروپاشی است. مقاومت عراق در حمله به مراکز مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکا فوق‌العاده منحصر به فرد هست و نمی‌توانند هیچ ضربه‌ای به حشدالشعبی بزنند. همه خواهند دید عراق جدیدی از دل جنگ متولد خواهد شد مانند تنگه هرمز که رژیم حقوقی آن اکنون در اشراف کامل ایران است.

به ایران ضرباتی وارد شد، اما این ضربات در این حد است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از جنگ افکار عمومی داخلی را اقناع کند و فاقد ارزش نظامی است. دشمن بسیار خسته شده و در مقابل، ایران آمادگی بمباران زیرساخت‌های کل منطقه مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی دارد. 

اگر دشمن وارد مرحله جدید شود، جهنمی برایشان برپا خواهد شد و کمترین حدش اینکه منطقه در خاموشی به‌سر خواهد برد. نیروهای مسلح ایران دو سه روز اخیر به دشمن نشان داده‌اند اگر وارد این مرحله شوند، چه کارهایی خواهند کرد. 

این پیام راهبردی باید به دشمن برسد حمله به زیرساخت ایران، زیرساخت‌های مهم و اصلی کل منطقه مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی را منهدم خواهد کرد و جمهوری اسلامی آماده هر سناریویی است. البته دشمن باید منتظر غافلگیری و شگفتانه‌های دیگری باشد. 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار